Αρχική σελίδα Η εταιρεία Προϊόντα Προσφορές Μας εμπιστεύτηκαν Υπηρεσίες Επικοινωνία
Γλώσσα:
 Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην Κεντρική Ελλάδα από το 1983 παρέχοντας με απόλυτη εξειδίκευση ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις οργάνωσης και εξοπλισμού επιχειρήσεων και μονάδων στους τομείς της μαζικής εστίασης και του Laundry.
 

Electrolux Professional Η επιχείρηση λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος (Θεσσαλία – Ήπειρος – Στερεά Ελλάδα – Σποράδες) της παγκοσμίου φήμης εταιρίας Electrolux Professional. Η Σουηδική πολυεθνική εταιρεία, είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα επαγγελματικών μηχανών όλου του κόσμου και για περισσότερο από ένα αιώνα προσφέρει στους επαγγελματίες μηχανές υψηλών προδιαγραφών.
PizzaGroupEmainoxEnofrigoTecnoekaCacciatoriColtellerie PaolluciLauterjungTognana Porcellane

Τοποθέτηση


Διαθέτουμε με όλες τις πόλεις της εμβέλειας μας (Κεντρική Ελλάδα), εξειδικευμένους τεχνικούς που συνδυάζουν τεχνογνωσία με πολύχρονη εμπειρία και οι οποίοι αναλαμβάνουν την τοποθέτηση του εξοπλισμού για απροσκόπτη λειτουργία χωρίς προβλήματα. Στο τελευταίο συμβάλλει αποφασιστικά η σύγχρονη μονάδα service και η πλήρως ενημερωμένη αποθήκη ανταλλακτικών με μηχανογραφημένο σύστημα logistics.


Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό!
Κάθε έργο παραδίδεται με απόλυτη τήρηση του χρονοδιαγράμματος και των όρων που έχουν προσυμφωνηθεί.
Η επιχειριματική φιλοσοφία της επιχείρισης βασίζεται στη συνέπεια, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Σαν αποτέλεσμα έχουμε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και το όνομα ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Professional να αποτελεί εγγύηση για μια οικονομική και ιδιαίτερα αποδοτική εγκατάσταση και λειτουργία εξοπλισμού μαζικής εστίασης και Laundry.
© 2010 Σουλιώτης Ε.Π.Ε. All rights reserved.
No parts of this website may be used without expressed, written permission. Designed and developed by Wizcom O.E.