Αρχική σελίδα Η εταιρεία Προϊόντα Προσφορές Μας εμπιστεύτηκαν Υπηρεσίες Επικοινωνία
Γλώσσα:
 Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην Κεντρική Ελλάδα από το 1983 παρέχοντας με απόλυτη εξειδίκευση ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις οργάνωσης και εξοπλισμού επιχειρήσεων και μονάδων στους τομείς της μαζικής εστίασης και του Laundry.
 

Electrolux Professional Η επιχείρηση λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος (Θεσσαλία – Ήπειρος – Στερεά Ελλάδα – Σποράδες) της παγκοσμίου φήμης εταιρίας Electrolux Professional. Η Σουηδική πολυεθνική εταιρεία, είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα επαγγελματικών μηχανών όλου του κόσμου και για περισσότερο από ένα αιώνα προσφέρει στους επαγγελματίες μηχανές υψηλών προδιαγραφών.
PizzaGroupEmainoxEnofrigoTecnoekaCacciatoriColtellerie PaolluciLauterjungTognana Porcellane

Επισκευή


Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς με πολύχρονη πείρα και συνεχή εκπαίδευση που μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να αντιμετωπίζουν σωστά κάθε τεχνικό πρόβλημα των πελατών μας.  Διαθέτουμε επίσης σε όλες τις πόλεις της εμβέλειάς μας (Θεσσαλία – Ήπειρος – Στερεά Ελλάδα – Σποράδες) εξειδικευμένους τεχνικούς που αναλαμβάνουν αμέσως να υποστηρίξουν τους πελάτες μας και αποκαταστήσουν οποιαδήποτε βλάβη. Σε όλα αυτά συμβάλλουν αποφασιστικά η σύγχρονη μονάδα service και η πλήρως ενημερωμένη αποθήκη ανταλλακτικών με μηχανογραφημένο σύστημα logistics.© 2010 Σουλιώτης Ε.Π.Ε. All rights reserved.
No parts of this website may be used without expressed, written permission. Designed and developed by Wizcom O.E.